test

Het uitgebreide pan-Europese netwerk van TEN staat garant voor optimale service, waar ook in Europa. 

 

TEN is de grootste organisatie van onafhankelijke en professionele bandenservice dealers die de beste service van Europa bieden. Op het moment is TEN actief in 14 verschillende (Europese) landen.
Europees netwerk
 
TEN sluit lange termijn Service Level Agreements af met alle aangesloten bandenspecialisten om de kwaliteit te waarborgen. Deze afspraken garanderen dat klanten met een Tyre Management Contract overal dezelfde dienstverlening krijgen en dat alle uitgevoerde activiteiten online worden geregistreerd en bijgehouden. Een snelle en duidelijke communicatie met alle TEN partners staat garant voor een efficiënte uitvoering van werkzaamheden in heel Europa. Het TEN-netwerk onderscheidt zich met haar engagement om voor klanten tot het uiterste te gaan.
TEN Service Partners
 
Alle partners van TEN zijn absolute topbedrijven in hun markt en succesvol in het bieden van service aan nationale en internationale fleets. Het ‘Tyre European Network’ is synoniem aan een rechtstreekse en nauwe samenwerking met hoogwaardige en kwalitatieve (banden)service partners in Europa. Ons dichte netwerk van servicepartners in heel Europa stelt ons in staat om uw vloot optimaal van dienst te zijn, waar en wanneer u ons nodig hebt. De lokale servicepartners bieden u een snelle bereikbaarheid, merkonafhankelijke service en de kwaliteit van dienstverlening die u gewend bent.
DACK
DEKK
dekk1
Profil +
Profile
Rengas
Seas
Top Reifen Team
Top Service Team
TT Point
tyrenet

Wij bieden service aan 5.000.000+ Europese klanten

 
europa-THUMB

TEN is gelegen in 14 landen en heeft op maat gesneden oplossingen

 
TEN is de grootste organisatie van onafhankelijke en professionele bandenservice dealers die de beste service van Europa bieden. Op dit moment is TEN actief in 14 Europese landen.

LEES MEER
breakdown-service-thumb

Het Europese netwerk van TEN garandeert optimale service 

 
Het uitgebreide pan-Europese netwerk van TEN staat garant voor optimale service, waar ook in Europa. TEN sluit lange termijn Service Level Agreements af met alle aangesloten bandenspecialisten om de kwaliteit te waarborgen.
LEES MEER
fleet-solutions-THUMB

Meer informatie over TEN EEIG?

 
De organisatie `TEN Europees Economisch Samenwerkingsverband’ is op 2 oktober 2007 in Liverpool opgericht. Het is een Europese organisatie, vooralsnog gevestigd in Duitsland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de partners van TEN.

Wij verbreden ons Europese Netwerk 

om de best mogelijke Service te bieden